Groot nieuws!
Niemand minder dan de gekende Nederlandse band Spinvis zoekt zangtalent tussen 15 en 30 jaar om op 31 augustus mee op de bühne van deSingel te staan. Met dit pop-upkoor zal Spinvis een wel heel origineel éénmalig liveconcert neerzetten. Spinvis in Koor wordt een unieke belevenis voor het koor, het publiek én Spinvis zelf.
 
Wat gaat eraan vooraf?
Een zangworkshop van een week waardoor de jongeren intensief hun zang- en performance skills kunnen trainen. Een team van professionele docenten zal de zangers begeleiden in de opbouw naar ‘le moment suprême’.  De inschrijvingen gaan alvast hard, dus al wie nog met Spinvis het podium wil delen, nu of nooit!
 
Voorprogramma met rockende 60-plussers
Nog een bekoorlijke surplus: Mastercab, opkomend talent van eigen bodem,  geeft diezelfde avond een dynamische bende 60-plussers vrij spel om een verbluffend voorprogramma te verzorgen.
 
Dus bij deze ook een oproep aan alle 60-plussers die noten op hun zang hebben. Zij kunnen zich inschrijven voor een unieke ervaring à laYoung@Heart, het überhippe Amerikaanse seniorenkoor dat een wereldwijde revelatie werd. Samen met andere leeftijdsgenoten een uniek Belgisch pop-upkoor vormen rond Mastercab, een uitdaging! Ook Spinvis zou trouwens graag een nummertje met deze rock -’n-rollgarde brengen. Dus dat belooft!
 
Wat gaat eraan vooraf?
De 60-plussers komen op een aantal dagen in juli en augustus samen om te repeteren. Een team van professionele docenten zal de zangers begeleiden in de opbouw naar een onvergetelijk concert.
 
Meer over pop-upkoren
Spinvis & Mastercab in Koor is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van Spinvis en Mastercab.
 
 
Extra voor Antwerpse woonzorg- en dienstencentra!
 
Voor het seniorenkoor geven we de kans aan vijf 60-plussers uit Antwerpse woonzorg- en dienstencentra om gratis deel te nemen. Zij krijgen het inschrijvingsgeld terug in de vorm van toegangskaartjes voor het liveconcert.
Een unieke kans voor familie, vrienden, verzorgers en medebewoners om dat jarenlange getrainde of verborgen zangtalent te zien optreden. En een mooi initiatief voor woonzorg- en dienstencentra om te steunen.
De eerste vijf woonzorg- en dienstencentra die een muzikale sinjoor naar voren dragen, gaan lopen met de toegangskaartjes!
Haast en spoed is dus voor één keer héél goed!
 
 
Noteer in je agenda:
Spinvis & Mastercab in Koor
31 augustus 2013
aanvang: 20.00 uur
deSingel Antwerpen
Meer info: www.zaterdagzondag.be of infolijn 0489 63 62 62